//Glass Expert: Specialistul în sticla care te protejează de Covid-19

Glass Expert: Specialistul în sticla care te protejează de Covid-19

În aceasta perioadă de pandemie, Glass Expert s-a gândit să aducă pe piață un produs pentru dumnevaostră și anume: protecție anti-covid. Deoarece sănătatea este importantă pentru oricine ne-am gândit la fiecare dintre dumnevoastră, iar dacă vă doriți o viață sănătoasă vă așteptăm să comercializați produsele noastre.

Glas Expert este un grup de firme ce a fost fondat în anul 2002 și are ca principal obiect de activitate procesarea sticlei plane precum și producția de sticlă pentru diverse industrii. Prelucrăm sticlă în variate tipuri: sticlă finisată, sticlă securizată, sticlă laminată, sticlă printată ceramic, sticlă emailată ceramic, sticlă curbată, sticlă sablata mecanic, etc.

Tehnologia cu care sunt executate produsele finale, ( 2 CNC Intermac, linia de securizare Tamglass PRO-E, 3 mașini de finisare de cant Glaston, linie de laminare , emailare, serigrafie, precum și printerul cu cerneală ceramică ) este una de vârf. Cerințele clienților sunt respectate cu strictețe iar detaliile de execuție sunt ușor de realizat, datorită tehnologiei de ultima oră.

Pentru mai multe informații despre produsele Glass Expert contactați echipa de specialiști la 0725 921770, nicoleta@xglas.eu sau vizitați : www.xglas.eu