//Gustav Living a primit avizul CCSMM pentru fabricarea combinezoanelor medicale cu cea mai mare protectie Anti Covid 19

Gustav Living a primit avizul CCSMM pentru fabricarea combinezoanelor medicale cu cea mai mare protectie Anti Covid 19

Gustav Living aduce pe piata din Romania un material cu totul deosebit, care sa protejeze cu adevarat cadrele medicale aflate in linia intai, atat de expuse la noul Coronavirus. Este modul prin care compania a ales sa contribuie la acest efort, pastrand conceptul brandului Gustav Living: acela de a realiza produse la cea mai inalta calitate, executie, si in acest caz, cea mai inalta protectie oferita de materialele specificate.

Resursele limitate in materie de echipamente de protectie ne-au determinat sa ne reorganizam productia pentru a sari in ajutorul persoanelor ce doresc sa se protejeze impotriva virusului Covid 19. In aceasta idee am inceput sa concepem diferite tipuri de combinezoane folosind diferite tipuri de materiale protective.

In urma experientei dobandinte in domeniul tapiteriei si a realizarii de saltele de diferite tipuri si cerinte, inclusiv cerinte medicale, am ajuns la concluzia ca materialul impermeabil de tip F90120, este cel potrivit, acest material este si bacateriofag.

Prin tehnologia sa materialul impermeabil protejeaza impotriva penetrarii oricaror tipuri de lichide dar ofera si protectie atat impotriva virusilor si a bacteriilor prin substanta sa activa Zinc Piritionat.

Combinezoanele – Echipamentele de protectie sunt special realizate pentru a combate infectarea cu Covid 19. Acestea se confectioneaza din material protector si respirabil, avand ca si inchidere cusaturi cu ata impermeabila precum si fermoar impermeabil pentru a proteja integral impotriva pandemiei globale Covid 19.

Ata impermeabila a fost aleasa in special precum si fermoarul impermeabil pentru a fii la standardul necesar si corespunzator in intregime! La confectionarea sa am adaugat suficient spatiu protector in jurul gatului, un fermoar ajustabil precum si o protectie extra tot din material impermeabil pentru a proteja si fermoarul impermeabil.

In acest sens am adaugat un dublu strat de protectie la inchiderea combinezonului si in zona “cea mai vulnerabila” a acestui echipament de protectie.

Cusaturile sunt protejate de o intaritura din material impermeabil, astfel ca in timpul confectionarii realizam un spatiu aproape “vidat” impotriva virusilor.

Aceste echipamente de protectie sunt recomandate cadrelor medicale si oricarei persoane care doreste sa aiba o protectie completa si sigura impotriva virusului Covid – 19.

Nu am fi reusit sa realizam acest lucru fara ajutorul furnizorilor nostri de pe plan extern, care au inteles nevoia noastră de implicare si situatia critica prin care trece personalul medical din Romania.

Totodata, din momentul declararii starii de urgenta în Romania, echipa Gustav Living s-a implicat in proiectele open source cu flota de imprimante 3D existente in dotarea fabricii de productie, in vederea creearii de componente pentru ventilatoare, echipamente medicale indispensabile în aceste zile în secțiile de terapie intensivă în care bolnavii infectati cu COVID 19 luptă pentru viață. In momentul actual implementam diferite teste de rezistenta precum si diferite materiale pentru a realiza componente optime si functionale. Calibram cele 45 de imprimante 3D din flota pentru a maximiza viteza lor in concoordanta cu un produs finit fara probleme

Avand in vedere Starea de Urgenta decretata in Romania si legislatia adiacenta pentru lupta impotriva Covid -19, prin Ordinul Ministrului sanatatii 537/2020 pentru completarea Ordinului Ministerului Sanatatii 1009/2019, aplicabil de la 7 aprilie 2020, dispozitivele medicale clasa I (măști, halate, combinezoane etc.) nu se mai înregistreaza în baza națională de date, pe perioada stării de urgență si pot fi puse pe piata printr-o declaratie pe propria raspundere a producatorului daca asigura preventia sau tratarea afectiunilor declansate in contextul starii de urgenta.

In baza declaratiei producatorului, a noastra, combinezonul produs respecta deja standardul EN ISO 13688:2013 – Imbracaminte de protectie individuala, fiind un produs de preventie.

Combinezonul anti-Covid 19 produs de catre brandul Gustav Living, a primit avizul medical temporar nr. 937, emis de catre Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare. Combinezonul a fost testat in standardul de baza SR EN 14126:2004 – imbracaminte de protectie, cerinte de performanta si metode de incercare pentru imbracaminte de protectie impotriva agentilor infectiosi, poate fi utilizat in siguranta de catre personalul medical, completat de masca, viziera, botosei, ochelari de protectie.

Specialitatea materialului permite 25 de spalari la 95 de grade, timp in care substanta activa – zinc piritionat, ofera in continuare aceeasi protectie impotriva virusilor si bacteriilor. Combinezonul nostru anti-Covid 19 este in curs de acreditare de catre ACTTM, respectand cerintele necesare atat in modul in care am cusut echipamentele de protectie cat si atributele necesare materialelor incorporate la producerea combinezonului.

Pentru detalii: contact@gustavliving.ro

Sursa material: echipa Gustav Living

TAGS: