//Din 1969 Grupul Hisense pune inovația pe primul loc!

Din 1969 Grupul Hisense pune inovația pe primul loc!

Crezul companiei este că produsele sale fac viața mai simplă, mai bună și mai antrenantă. Cu ajutorul experților Hisense tehnologia de ultimă generație devine mai accesbilă în domeniul electrocasnicelor, aparatelor de climatizare, Smart TV și a dispozitivelor de comunicații mobile.

În prezent grupul deține 16 fabrici și 12 centre de cercetare și dezvoltare la nivel mondial, iar produsele sale sunt vândute în peste 130 de țări.

În 2003 Hisense a format un joint venture împreună cu grupul japonez Hitachi, construind la Qingdao o fabrică pentru aparate de aer condiționat.

Hisense VRF este parte a grupului Hisense, specializată în producția de echipamente profesionale de climatizare tip VRF. De la proiectare, fabricație, până la testare, compania insistă asupra respectării celor mai înalte standarde pentru menținerea calității ridicate.

MIT Clima vine cu soluții profesionale de climatizare către următoarele sectoare de construcții: administrație, educație, medicină, hoteluri, birouri, comercial, depozite, it, rezidențial.

Hisense VRF oferă o gamă largă de unități exterioare și interioare pentru proiecte de la cele mai simple la cele mai complexe. În procesul de dezvoltare a echipamentelor s-a pus accent pe testarea lor în diverse condiții: funcționarea compresorului timp îndelungat în diferite condiții atmosferice, simularea lovirii de către fulger, micșorarea zgomotului în diferite stadii de funcționare.

În procesul de dezvoltare a produselor o parte importantă este testarea cutiilor cu echipamente la diverse operațiuni similare cu cele nedorite care pot apărea pe parcursul transportului. Astfel vei avea certitudinea că echipamentele vor ajunge la tine în siguranță!

Unitățile interioare se integrează atât arhitectural, cât și funcțional la sistemul de climatizare; echipamentele au senzori de temperatură pe refularea/aspirația aerului, cât și conexiuni la telecomenzi centralizate. Gama variată de capacități a unităților interioare poate oferi clientului posibilitatea de a alege un model în funcție de necesități și funcțiile interioare.

Unitățile exterioare au o acționare prin compresor tip DC inverter de ultimă generație, cu un design optimizat al schimbătorului de căldură, un traseu frigorific lung și un control mai bun al circuitului de agent frigorific, o protecție ridicată a echipamentului cu o grilă cu ochiuri mai mici de 3mm față de insectele care pot intra și provoca evenimente nedorite. Domeniul de operare al acestora este pe intervalul de temperaturi exterioare -25 … +52 grade C.

MIT Clima este furnizor de încredere al brand-ului Hisense VRF pentru piață din România!

MIT Clima: consultanță, implementare și suport!

Vrei să discuți cu un specialist MIT Clima despre proiectul tău? https://mitclima.ro/contacts