//Archicad este BIM

Archicad este BIM

Proiectați și livrați proiecte de orice dimensiune cu Archicad. Suita puternică de instrumente încorporate și interfața prietenoasă, fac Archicad cel mai eficient și intuitiv software BIM de pe piață. Archicad pune accent pe arhitectură, combinând inovații și tehnologii de ultimă oră, permițând arhitecților să rămână concentrați pe creativitate și design.

Archicad 24 conectează echipele de proiectare într-un mediu cloud complet „deschis” – susținut de colaborare și comunicare avansată. Schimbul de informații transparent creează încredere între membrii echipei și elimină munca redundantă între arhitecți și ingineri.

DESIGN

Model integrat pentru analiză structurală

Pentru a oferi clientului cel mai optim design posibil, arhitecții și inginerii trebuie să lucreze într-o strânsă colaborare. Pentru a realiza acest lucru, Archicad 24 generează automat modelul pentru analiza structurală, astfel sprijinind un flux de lucru bidirecțional cu aplicațiile de analiză structurală.

Compararea diferitelor modele

Cu noua funcțiune Model Compare puteți compara două modele și puteți vizualiza și filtra diferențele dintre ele. Astfel, puteți evalua mai ușor cerințele de modificare și variantele de proiect. După acceptarea modificărilor, modelul 3D este actualizat automat.

MEP Modeler încorporat

Uneltele de proiectare MEP sunt acum  parte integrată a Archicad 24, fără plată suplimentară sau necesitatea unei licențe și instalări separate. Astfel, aveți acces la capacitățile de modelare MEP native în cadrul Archicad.

Programare vizuală

Add-onul PARAM-O vă permite să creați cu ușurință obiecte parametrice, cu o interfață de programare vizuală similară cu cea din Grasshopper. Modelați orice, de la detalii interioare la peisaje urbane, cu capacități parametrice, fără a fi nevoie de cunoștințe de programare GDL.

COLABORARE

Folosind soluțiile convenționale este aproape imposibil să coordonați eficient diferitele platforme de proiectare și formate de fișier. Archicad 24 oferă funcții care ajută la crearea și urmărirea automată a problemelor. În noul flux de lucru, problemele pot conține nu numai elemente evidențiate, dar și nenumărate sugestii (creare, modificare sau ștergere).

“Gestionarea fișierelor a fost eficientizată prin utilizarea GRAPHISOFT BIMcloud, care a oferit acces rapid la fișiere de oriunde din lume.” Gábor Horváth, Lead Architect, CÉH

BIMcloud poate găzdui acum orice format de fișier care provine de la client sau alte aplicații BIM. Puteți oferi acces proiectanților de specialitate, clienților, persoanelor de pe șantier, chiar și unor utilizatori non-Archicad. BIMcloud trimite automat notificări despre modificările legate de proiectul, folder-ul sau fișierul pentru care configurați acest lucru.

Archicad 24 poate publica livrabile 2D sau 3D direct pe BIMcloud. La fel poate accesa toate fișierele încărcate pe BIMcloud, de ex. poate plasa și actualiza modele, desene externe (de ex. DWG, PDF).

BIMx este o aplicație premiată, care oferă acces la întreaga documentație de proiect 2D în contextul modelului 3D. Prin utilizarea modelelor interactive facilitează fluxul de comunicare dintre biroul de proiectare, client și executant. Pe lângă prezentarea proiectului, BIMx Pro se poate conecta la BIMcloud, astfel folosind mesageria teamwork, marcarea observațiilor și atașarea fotografiilor asigură o comunicare bidirecțională în timp real cu toți colaboratorii din afara biroului. BIMx este compatibil cu Google Cardboard VR, asigurând o experiență captivantă pe dispozitive mobile.

TWINNMOTION GRATUIT

Twinmotion, oferă arhitecților cea mai simplă, rapidă și inovatoare soluție de virtualizare cross-platform, imersie 3D și explorare interactivă, care are la bază un motor grafic robust (Unreal Engine). Crearea de randări foto-realiste în timp real este extrem de rapidă și ușoară, în timp ce conexiunea directă cu Archicad, permite arhitecților să editeze modelul și să ia decizii de proiectare în orice moment.

Toți utilizatorii Archicad cu ARCHICLUB sunt eligibili la același număr de licențe perpetue Twinmotion până la data de 31 decembrie 2021.

ARCHICLUB

ARCHICLUB este un acord opțional, ce oferă upgrade gratuit la cea mai recentă versiune de Archicad și o paletă largă de servicii suplimentare, create pentru eficacitatea și productivitatea dvs., veți fi primul informat și veți profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute.

În perioada 16-20 noiembrie 2020 vă oferim posibilitatea să achiziționați licențe perpetue, upgrade-uri și cursuri online Archicad cu până la 30% reducere.

Proiectarea unei construcții presupune un efort de colaborare. La CONSOFT, înțelegem valoarea unor astfel de parteneriate. Colaborarea în căutarea succesului este esența firmei noastre. Parteneriatul nostru cu GRAPHISOFT a început acum 25 ani. Investiția în instrumentele lor ne permite să explorăm posibilități de proiectare nelimitate și să oferim soluții de proiectare personalizate, bazate pe date.

Încercați Archicad 24 gratuit pe https://graphisoft.com/try-archicad.

Pentru informații adiționale, prezentări sau instruiri Archicad, vă rugăm vizitați www.archicad.ro.