//Aplicații de utilizat în construcții

Aplicații de utilizat în construcții

Începem încet, dar sigur, să trecem la o schimbare fundamentală în lumea afacerilor, aceea a utilizării tehnologiei. Utilizarea tehnologiei devine un lucru natural de făcut într-o lume atât de rapidă, pentru eficiența lucrătorilor, pentru gestionarea timpului sau pentru înțelepciunea banilor. Mai jos sunt aplicațiile cele mai ușor accesibile și mai eficiente pentru a vă ajuta să introduceți tehnologia în activitatea dumneavoastră de construcții.

Safesite – face liste de verificare, caută evenimente care pot fi periculoase, nesigure prin utilizarea inteligenței artificiale. Căută evenimente meteo, locale, sociale, aflate într-o casetă de instrumente. Poate ușor înlocui hârtia, are o mare putere anticipativă care vă poate ajuta afacerea.

Plangrid – oricine lucrează în industria infrastructurii funciare se folosește de planurile care în trecut erau expuse pe hârtie. Întotdeauna va exista hârtie, dar această aplicație vă va ajuta să le organizați și pentru ca fiecare angajat care participă la un proiect să știe care sunt cele mai importante planuri, cele de care trebuie să țineți cont etc.

Raken – Fiecare industrie ar trebui să scrie ce activități întreprinde în fiecare zi: câte companii au lucrat pe șantier, câți membri ai echipajului sunt acolo, materiale livrate, orice inspecții etc. Folosind această aplicație nu trebuie să imprimați hârtii sau să trimiteți angajaților voștri o nouă versiune Excel a fiecărui document în parte. Această aplicație oferă un scenariu interesant în care fiecare membru al echipei va introduce zilnic rapoarte pe un smartphone sau tabletă, iar acestea se vor stoca automat pe un server bazat pe cloud. La sfârșitul zilei această aplicație va face un raport amănunțit, care va conține detalii cu privire la locație, vreme, echipaje. Puteți face sondaje personalizate unde vă puteți pune propriile întrebări: despre accidente, orice inspecții, orice instrucțiuni de la proprietar. Puteți să le tastați sau să faceți recunoaștere vocală la text. Dumneavoastră, în calitate de proprietar, puteți verifica munca constructorilor deoarece această aplicație oferă toate informațiile necesare.

Fotoin – Fiecare companie de construcții trebuie să facă poze, fie pentru lucrări în curs, avarii, siguranță, post-construcție. În momentul în care construiți o clădire, pe tot parcursul procesului aveți nevoie să faceți fotografii. Această aplicație vă va ajuta să stocați fotografiile cu ușurință și să le accesați atunci când este nevoie, indiferent dacă este peste 2 ore sau 2 ani. Funcționează pe telefon și tabletă și vă trimite fotografiile într-un cloud, apoi pe un server, cu timbre de timp, timbre de date, timbre geografice. Această aplicație vă permite să puneți etichete personalizate și să adăugați propriile note. Toate metadatele – cuvintele cheie pot fi căutate și găsite în serverul dumneavoastră.

Acestea sunt câteva aplicații pe care le puteți utiliza zilnic în domeniul construcțiilor. Aceste aplicații vor deveni un ajutor prețios pentru proiectele dumneavoastră, ajutându-vă cu productivitatea și progresul business-ului.

Autor: Ana Maria Alexandra Craciun