//Ai nevoie de automatizări porți, bariere automate sau bolarzi retractabili? Ai 7 motive să alegi BFT

Ai nevoie de automatizări porți, bariere automate sau bolarzi retractabili? Ai 7 motive să alegi BFT

BFT este producător italian cu renume mondial pentru automatizări căi de acces. Tritech Group este principalul importator în România al produselor BFT lucrând atât ca furnizor pentru peste 200 de firme cât și ca firmă de montaj în zona județului Constanța. BFT și Tritech Group au dezvoltat un parteneriat de succes în ultimii 15 ani punând pe piață zeci de mii de echipamente care reușesc în fiecare zi să facă viața mai ușoară, mai confortabilă și mai sigură utilizatorilor.

Indiferent dacă ești un potențial utilizator sau dacă vrei să dezvolți o afacere cu automatizări porți, bariere automate și bolarzi retractabili găsești în echipa BFT și Tritech Group un partener de încredere. Iată principalele motive pe care le poți avea să alegi BFT de la Tritech Group!

  1. Echipamentele BFT sunt extrem de fiabile – dovadă stă faptul că majoritatea vânzărilor sunt pentru instalări noi și mai puțin pentru a înlocui o automatizare BFT de generație anterioară cu una nouă. Piața de înlocuiri este nesemnificativă procentual în totalul vânzărilor de automatizări BFT. Practic, ele au o durată lungă de viață și nu necesită înlocuire în primii ani de funcționare.
  2. BFT are gamă variată de produse – și le găsești ușor în stoc la Tritech Group. Automatizări pentru porți pentru locuințe în oraș sau la sat, case de vacanță sau automatizări căi de acces industriale precum centre logistice, fabrici sau instituții publice găsești în gama de produse comercializată de Tritech Group. De asemenea, automatizările disponibile sunt de la motoare pentru poartă batantă pietonală până la motoare destinate unui uz foarte intensiv al unor porți culisante mari și foarte mari.
  3. Automatizările BFT au un raport optim calitate / preț – este percepția firmelor partenere instalatoare din rețeaua Tritech Group și BFT conform unui studiu realizat în anul 2020.
  4. Motoarele pentru porți de la BFT sunt intuitiv de utilizat. Conform informațiilor colectate de departamentul de marketing al Tritech Group de la firmele partenere instalatoare, la clienții la care au instalat BFT se întorc rar sau foarte rar pentru intervenții.
  5. BFT are o grijă deosebită pentru designul automatizărilor – în acest fel ele reușesc să fie perfect integrabile în orice structură arhitecturală și să nu ridice probleme de estetică. Finisaje moderne, forme prietenoase, materiale de calitate sunt câteva dintre ingredientele rețetei de succes a producției automatizărilor BFT.
  6. Politica de dezvoltare a noilor produse este în concordanță cu politicile de protecția mediului. Îți pasă de mediul înconjurător și vrei să lupți pentru protecția naturii? Este doar încă un motiv pentru care să alegi produsele BFT pentru acasă sau la sediul firmei.
  7. Partenerii BFT și Tritech Group au o multitudine de avantaje în colaborare – acesta este un argument care te poate interesa și dacă ești utilizator. Firmele distribuitoare instalatoare partenere Tritech Group și BFT beneficiază de suport comercial, consultanță tehnică și asistență de marketing. Îți dorești ca instalatorul produsului tău BFT să fie un profesionist, bine pregătit și motivat să faca lucrurile bine.

Pentru a deveni distribuitor de automatizări marca BFT într-un parteneriat cu Tritech Group te invităm cu plăcere să accesezi https://tritech.ro/devin-distribuitor/

Dacă dorești să fii contactat de un partener de distribuție și instalare din rețeaua Tritech Group și BFT completează te rugăm formularul disponibil aici https://bft-romania.ro/

Dacă vrei să vezi o parte din portofoliul de proiecte al partenerilor Tritech Group și BFT accesează canalul de Youtube al Tritech Group, aici.