//Accesorii utilizate și pachete de cofrare doka de vânzare online la prețuri speciale

Accesorii utilizate și pachete de cofrare doka de vânzare online la prețuri speciale

Doka Online Shop vine cu noutăți pentru constructorii ce doresc soluții de cofrare care să îmbine calitatea și eficiența.

Una din noutăți o constituie introducerea pe magazinul online a cofrajelor și accesoriilor Doka utilizate, dar aflate în standardul ridicat de calitate al Doka. Acum utilizatorii pot naviga pe Doka Online Shop și alege panouri universale, colțare de decofrare și multe alte accesorii Doka, noi sau utilizate.

În același timp pentru că știm că timpul este prețios, am realizat pentru clienții din mediul online oferte cu pachete pentru sistemul Doka Frami Xlife la prețuri speciale. Cu un singur clic, clientul poate adaugă în coșul de cumpărături toate componentele sistemului de cofrare Frami Xlife în varianta pentru stâlpi sau diafragme.

Pe Doka Online Shop găsiți următoarele pachete la ofertă:

  • Cofraj stâlp Frami Xlife 75×270 cm
  • Cofraj stâlp Frami Xlife 90×270 cm
  • Cofraj pereti Frami Xlife 270 cm

Sistemul Frami Xlife este conceput pentru o cofrare economică și rapidă. Datorită calității deosebite a plăcii Xlife și a ramei metalice zincate, panourile Frami au un număr ridicat de reutilizări, cu o durată de viaţă extinsă. Printre beneficiile acestui sistem se numără:

adaptarea ușoară la geometria structurii datorită dimensiunilor optimizate ale panourilor reducerea gradului de ocupare al macaralei prin posibilitatea de manevrare manuală a panourilor rezultate de calitate a suprafeței betonului, datorita plăcii cofrante Xlife.

Pentru oferta curentă cu pachete de cofraj Frami Xlife disponibilă pe Doka Online Shop accesați următorul link: https://bit.ly/PacheteFramiXlife2020. De asemenea, vă invităm să urmăriți pagina cu Oferte de pe Doka Online Shop pentru a fi la curent cu ultimele noastre oferte cu sisteme și accesorii de cofrare.  

Despre Doka

Cu o tradiție de peste 150 de ani, Doka este unul din liderii mondiali în domeniul dezvoltării, producției, vânzării și închirierii de sisteme de cofrare pentru toate sectoarele din industria construcțiilor. Cu peste 160 de locații în peste 70 de țări, Doka beneficiază de o rețea eficientă de distribuție și asigură suport tehnic firmelor de construcții pentru echipamentele de cofrare. Doka este membru al grupului Umdasch și este prezentă în România de 22 de ani.