//A&B Trade Co: „Panourile electrice combina confortul cu faptul ca sunt ecologice”

A&B Trade Co: „Panourile electrice combina confortul cu faptul ca sunt ecologice”

Ce este important de avut in vedere atunci cand aveti in vedere instalarea unui nou sistem de incalzire in propria locuinta sau la birou? Echipa A&B Trade Co, specialisti cu experienta in piata panourilor radiante va ofera cateva sfaturi utile care sa va usureze aceasta alegere si va prezinta cateva motive pentru care sa alegeti panouri radiante Radwell.

3 sfaturi in alegerea panourilor radiante

Daca intentionati sa instalati un sistem de incalzire in noua casa/birou sau sa-l inlocuiti pe cel vechi, va sugeram sa luati in calcul de aceste sfaturi pentru a ajunge la un sistem eficient de incalzire care se potriveste tuturor cerintelor si nevoilor Dvs. Un sistem de incalzire bun este esențial pentru a face din orice locuinta/birou un loc mai cald si mai primitor in lunile cele mai reci. Alegerea sistemului de incalzire adecvat va poate face casa/biroul confortabil(a) fara a va creste substantial factura de incalzire.

Inainte sa decideti ce tip de sistem de inclazire sa folositi, pregatiti-va casa/biroul in mod corespunzator.

Daca nu doriti ca sistemul dvs. de incalzire sa risipeasca energie, este recomandat sa va pregatiti complet casa/biroul chiar inainte de a programa investitia intr-un sistem de incalzire. Verificati daca casa/biroul Dvs. sunt izolate corespunzator. Izolarea peretilor, a acoperisului si a podelei casei/biroului ajuta la pastrarea caldurii generate de sistemul de caldura, deoarece izolarea reduce schimbul de caldura. Mai mult, ar trebui sa preveniti si pierderile de caldura, sigiland golurile din jurul usilor si ferestrelor in care ar putea migra aerul incalzit.

Se uziteaza in prezent la scara mai larga 3 sisteme de incalzire: electricitate, gaz si lemne. Exista desigur si sisteme de incalzire geotermale.  Alegerea noastra este electricitatea.

Panourile electrice combina confortul cu faptul ca sunt ecologice. Este singura opțiune dintre cele 3 care pot avea zero emisii si pot fi furnizate cu o putere 100% regenerabila. Cu toate acestea, nu toate panourile electrice sunt create la fel. 

Sursa de combustibil pe care o alegeti ar trebui sa se potriveasca bugetului, stilului de viata si impactului pe care doriti sa il aiba asupra mediului. Indiferent ce tipologie alegeti, asigurați-va ca sistemul Dvs. de incalzire este instalat si intretinut corespunzator, astfel incat sa va puteti bucura de spatii calde si confortabile, fara a cheltui prea mult pentru costurile cu incalzirea sau pentru pierderile de energie.

Care sunt plusurile panourilor radiante.  De ce sa alegi panourile radiante Redwell?

  1. Pentru ca sunt o sursa inteligenta si versatila de caldura.  Va siguram ca, odata cu achizitionarea unui panou radiant Redwell, achizitionati un produs fabricat in cele mai moderne instalatii de productie din Austria, care respectă toate standardele de calitate si siguranta. In plus, panourile noastre au distinctia „Uiversal Design”, un premiu pentru produsele care sunt sigure din punct de vedere tehnic, usor de utilizat si de lunga durata si care isi pastreaza un aspect estetic si atractiv pentru generatii intregi. Redwell este primul si singurul producator de panouri electrice cu infrarosu care poartă acest titlu. Cu un panou certificat de la Redwell, aveti un produs de inalta calitate si sigur pentru utilizarea de zi cu zi. Toate panourile Redwell sunt certificate ca fiind sigure pentru utilizare in conformitate cu standardele TUV, CE, CSA (Canada și SUA), IBR, PCT, SAC, IP65 (zone umede precum bai si bucatarii) și Acestea indeplinesc toate standardele de siguranță necesare pentru utilizare în Romania si Uniunea Europeană. 
  2. Pentru ca-ti ofera eficienta energetica/ economie si confort termic sporit. Panourile radiante Redwell iti ofera cea mai mare eficienta energetica in comparatie cu alte panouri cu radiatii in infrarosu, precum si cu toate celelalte sisteme de incalzire conventionale. In combinatie cu panouri fotovoltaice se pot atinge cele mai ridicate valori privind eficienta energetica totala, acest fapt este verificat si demonstrat in studiul Universitatii Aristotel Salonic (Laboratorul de transfer de caldura si Ingineria mediului).- se acorda la cerere. Incalzirea cu infrarosu este caldura radianta – deci aerul nu este utilizat ca mediu pentru transportul caldurii, deci nu exista circulatie de aer si praf, implicit alergeni in aerul pe care-l repiram. Fata de sistemele conventionale, panourile radiante cu infrarosu Redwell incalzesc intreaga zidarie, nu aerul din camera. Peretii depoziteaza caldura mult mai mult decat aerul si o readuc in spatiul de locuit. Temperatura aerului ramane mai rece decat temperatura peretelui si acesta este un alt avantaj din punct de vedere al sanatatii. Aerul mai rece este mai sanatos decat aerul mai cald – gandeste-te doar la o plimbare relaxantă de iarna! Cu „aerul uscat” din sistemele traditionale trebuie sa ventilati mai des si acest lucru implica si o pierdere de energie – literalmente nu numai „bani aruncati pe fereastra”, ci si „caldura aruncata pe fereastra”. In plus, aerul cald care se condenseaza pe un perete rece (de regula colt) poate duce la aparitia daunatoare a mucegaiului. De asemenea, prin incalzirea peretilor si corpurilor din incapere exista o diferenta foarte mica de temperatura intre podea si tavan. Cu sistemele de incalzire prin convectie, tot aerul cald se pierde langa tavan, iar podeaua este rece. Cu Redwell ai o temperatura placuta in toata camera si fara picioare reci!
  3. Pentru ca-ti ofera o caldura placuta, sanatoasa. Panourile noastre emit raze C cu unda lunga (7-15 µm lungime de unda). Undele de caldura in infrarosu pot fi simțite, dar nu mirosite sau vazute. Este asa numita „caldura invizibila” Acest lucru este exemplificat chiar de nume: prefixul „infra” din latina, inseamna „dedesubt” sau „dincolo”. Vorbim deci, despre unde electromagnetice, care sunt „sub rosu” in spectrul luminii vizibile. Caldura este vindecatoare – asta era deja cunoscut de popoarele antice. Vezi utilitatea saunei sau a pietrelor incalzite pentru a alina disconfortul sau a sporii bunastarea. In plus, caldura in infrarou are avantajul fata de alte metode de incalzire, ca, caldura emisa astfel patrunde intr-o masura mai mare in corpul uman. Acest lucru nu numai ca intarește sistemul imunitar, dar ajuta la o compensarea mai buna a expunerii la electro-smog. Avand in vedere ca principiul fundamental al panourilor de incalzire cu infrarosu este acela ca solidele sunt incalzite, nu aerul in sine, rezulta deci ca peretii, tavanele și mobilierul sunt incalzite, avand astfel un climat fara praf si bacterii, cu o umiditate constanta a aerului si pereti la care nu se formeaza mucegai. Un aspect benefic care multumeste mai ales persoanele care sufera de alergie. 
  4. Pentru ca ai costuri reduse cu montajul si intretinerea acesora. Panourile radiante sunt usor de montat si au nevoie doar de curent electric pentru a functiona. Un avantaj major pentru cei cu acces dificil la o sursa de gaz spre exemplu. Se monteaza si pun in functie cu usurinta, cu o consiliere pe masura se pot monta chiar de catre proprietar. Nu este necesar nici un sistem de tevi si gauri inestetice in pereti, aveti nevoie doar de o priza. Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire, la panourile radiante nu exista piese de schimb deci costurile cu intretinerea sunt inexistente.
  5. Pentru ca sunt un element de decor in sine, pe langa functia lor principala. O gama inovatoare si ampla de tipodimensiuni si modele de panouri ce pot satisface si cele mai exigente criterii de design ambiental. Solutiile noastre de design inteligent pot oferi o gama larga de posibilitati pentru a se potrivi oricaror cerinte individuale. Puteti alege intre un panou alb simplu din otel la o oglinda, o tabla de scris sau o piesa de arta. Puteti chiar sa personalizati propriul panou cu o imagine aleasa chiar de Dvs.! Puteti sa aveti chiar si conceptul de 3 in 1, adica incalzire, lumina si sunet toate intr-un singur panou,  recent premiat cu „German Design Awards” 2020

Motivele pentru care clientii interesati ar merita sa ne ceara o oferta de pret

In primul rand pentru ca A&B Trade Co este un pionier in domeniul incalzirii cu echipamente radiante industriale. Societatea noastra  in decursul a mai bine de 20 de ani se poate lauda cu peste 1.000.000 mp de hale industriale incalzite cu echipamente radiante industriale marca FRACCARO, experienta care a contat mult in alegerea celui mai bun producator de panouri radiante electrice, Redwell Manufaktur GmbH care este o companie austriaca specializata in dezvoltarea si producerea de panouri electrice cu infrarosu de inalta clasa cu aplicati in domeniul, rezidential, office si HoReCa. 

Cu un panou radiant Redwell, achizitionati un produs de exceptie. Va oferim garantia producatorului de 10 ani de la data achizitionarii pentru toate sistemele noastre de incalzire Redwell.

Obiectivul nostru si al producatorului nostru este sa dezvoltam solutii de prima clasa si sa le implementam la un standard suficient de ridicat pentru a satisface asteptarile clientilor noștri. Acest lucru necesita un nivel ridicat de precizie in procesul de fabricatie ce se si realizeaza prin manopera experimentata și metode moderne de productie industriala, precum si printr-o vasta expertiza, consiliere si suport tehnic acordate de A&B Trade Co clientilor inca din fazele incipiente ale oricarui proiect de incalzire sau cereri de oferta adresata catre noi. Putem spune ca „Made in Austria” nu este doar un criteriu de calitate, ci o realitate experimentata deja de peste 10 ani in toata Europa.

Accentul pus pe lipsa de compromisuri in relatia cu clientii si furnizorii precum si angajamentul total in executia lucrarilor in conditii de profesionalism si siguranta sunt semnele distinctive ale afacerii noastre.